Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Bireysel ve toplumsal yaşam kalitemizi eğitim ışığıyla hep birlikte yükselteceğimiz inancıyla 2015 - 2016 eğitim öğrenim yılının hepimiz için başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Türk Milli Eğitimi’ne hizmet amacıyla kurulduğu ilk günden itibaren edindiği tecrübe ile güzel ülkemizin değişik illerinde açmış olduğu okullara 2011 - 2012 eğitim öğretim yılında Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi olarak bir yenisini katmıştır.

Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” ilkesinden yola çıkan ve üyesi olmaktan gurur duyduğumuz okulumuzun temel ilkesi; Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, milli değerlerimizden taviz vermeyen, yönü ve yüzü bilime dönük, gelişmelere açık, yüzyılımızın gereklerini tam olarak kavrayan ve cumhuriyetimizi her yönüyle çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyabilecek, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücü ile geniş bir dünya görüşüne sahip, insan olmanın onurunu her şeyin üstünde tutan, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı ve yaratıcı nesiller yetiştirmektir.

Sevgili öğrenciler, size ve toplumun mutluluğunu katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmanızı sağlamaya yönelik olan bu yolculuğunuzda, Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlar adına hepinize mutlu yolculuklar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Mustafa AYDIN